top of page

Stark och Trygg Graviditet

Kursen innehåller guidning i hur du kan träna fysiskt och mentalt under graviditeten för att få en god upplevelse av din graviditet och förlossning. Träna hjärnan och kroppen när du vill, var du vill och få stöd på vägen.

gravid Yoga

Den här kursen är för dig som vill känna dig närvarande och stark i och under din graviditet och första tiden som förälder. Oavsett fysisk och mental träningsvana, om det är första eller femte barnet. Välkommen hit!

I kursen ingår:

  • 15 + kortare föreläsningar

  • Fysiska och mentala träningspass

  • Övningsbank - sätt ihop dina egna träningspass​

  • Workbook

  • Träningsdagbok

  • 1 digital träff i månaden med Josefin, Tilda och andra deltagare i kursen

  • Tematräffar

  • Stark och Trygg Graviditets Forum

Kursens innehåll är kopplat till hur du kan känna dig stark och trygg genom graviditeten, förlossningen och som nybliven förälder.

Vi kallar det styrka inifrån och ut. 

Förutom kursmaterialet sker även en digital träff varje månad där du har möjlighet att ställa frågor till kursledarna. Vissa månader har vi tematräffar där vi vid träffarna diskuterar olika områden kopplade till mental och fysisk träning under graviditet samt efter förlossning. Du som kursdeltagare får även tillgång till ett forum där du kan interagera med kursledarna och andra deltagare i kursen.

​​

Kursen kan du starta när som helst under graviditeten och du har tillgång till den under ett års tid (12 månader). Självklart får du även del av de uppdateringar som görs löpande. Kursen är upplagd efter en normal och frisk graviditet.

Kursinnehåll

Introduktion

Här får du redskap för hur du kan arbeta med mental träning under graviditeten. Du får även veta mer om foglossning och rektusdiastas.

Trimester 1, 2 och 3

Kursen är uppdelad genom graviditetens trimestrar. I varje trimester får du information om hur du kan träna både mentalt och fysiskt. Du får även tillgång till träningspass att följa digitalt.

Efter förlossning

Efter förlossningen får du råd om hur du kan anpassa dig till första tiden med bebis. Du får även råd om vilken typ av träning du kan börja utföra när kroppen är redo.

Kursledare och skapare

Vi brinner för att alla kvinnor ska känna sig starka och trygga under graviditeten, inför och tiden efter förlossningen. Därför har vi skapat den här kursen.

Sagt om kursen

Vanliga frågor

Hur tar jag del av kursen?

Kursen är helt digital och du genomför den i den ordning eller oordning du själv väljer. Du väljer när, var och hur. Kursen finns alltid tillgänglig. 

När du köper kursen skapar du en användare som du loggar in till kursportalen med.

Är det någon bindningstid?

När du ansluter dig till kursen får du tillgång till kursen under 12 månader. Det är också det du binder dig till vid anslutning. Du kan välja att betala hela summan direkt till ett rabatterat pris (2299 kr) eller betala månadsvis (229 kr/månad under 12 månader). 

Vad kostar det?

Kursen kostar 2299 kronor vid engångsbetalning. 

Väljer du månadsbetalning kostar kursen 229 kr/månaden under 12 månader.

Kan jag använda friskvårdsbidraget?

Ja, friskvårdsbidraget går att använda till hela eller en del av kurskostnaden. Kvitto fås vid köp som kan lämnas till din arbetsgivare.

bottom of page